SWV

menu_btn

Op deze website kunt u meer informatie  vinden over ons als samenwerkingsverband, passend onderwijs, formulieren downloaden en het laatste nieuws bijhouden. Heeft u opmerkingen/tips voor deze website, dan horen wij het graag!

 • over ons

  Algemene informatie over ons als samenwerkingsverband

  lees verder
 • ouders

  Hier vindt u alle informatie die u als ouder moet weten

  lees verder
 • scholen

  Hier vindt u alle informatie die u als school moet weten

  lees verder
 • vragen

  Vind hier veelgestelde vragen door ouders en scholen

  lees verder

Ouderavond 19 april 2018

7 maart 2018

Op 19 april 2018 organiseren SWV Helmond-Peelland PO en VO een ouderavond over het thema onder de titel 'mijn kind heeft autisme.. Wat nu?'

logo swv.jpg

Tijdens deze avond hoort u wat u kunt doen als er een vermoeden van of een diagnose autisme is: waar en via welke weg kunnen ouders en kind hulp krijgen? Wat zijn de regelingen? Welke organisaties kunnen helpen? Hoe wordt dat bekostigd? Welke vragen kun je stellen?
Saskia Sliepenbeek van het Autisme Steunpunt Zuidoost-Brabant zal samen met een medewerker vanuit de gemeente Helmond en van het Regionaal Autisme Centrum meer hierover vertellen. Er is uiteraard voldoende ruimte om vragen te stellen. 

De ouderavond vindt plaats op donderdag 19 april 2018 van 19.30 - 21.00 uur bij SWV Helmond-Peelland, Berkveld 19 in Helmond. Wij zijn gehuisvest in de Antoon van Dijkschool. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar i.houthooft@swv-peelland.nl.