Nieuws

Beach

Zomervakantie

Het kantoor van SWV Helmond-Peelland VO is van donderdag 11 juli t/m woensdag 14 augustus gesloten in verband met de zomervakantie. Wij wensen u een prettige zomervakantie. 

students

Ouderavond 'ervaar autisme'

Hoe kunnen we autisme begrijpen als we niet weten hoe het voelt? Hoe is het om vast te lopen als concrete communicatie ontbreekt? Hoe is het als teveel prikkels binnenkomen?   Op 15 april 2019 organiseren SWV Helmond-Peelland PO en VO een… meer

picture

Wij zijn verhuisd!

Het kantoor van SWV Helmond-Peelland VO is sinds 1 januari 2019 verhuisd. Wij zijn gehuisvest in het Kloostergebouw van Hogeschool de Kempel. Ons kantoor is gelegen aan de Deurneseweg 13 in Helmond op de tweede etage. 

Email

SWV Helmond-Peelland VO heeft sinds 16 november 2018 nieuwe e-mailadressen

U kunt ons voortaan bereiken via vo@peellandvo.nl of voor leerlinggerelateerde zaken naar act@peellandvo.nl. De domeinnaam van de e-mailadressen van de medewerkers zijn ook veranderd in @peellandvo.nl. 

Nieuwe website

Onze website in een nieuw jas!

Sinds deze week heeft onze website een nieuwe look. Je vindt nog steeds alle gewenste informatie op de website maar dan in een bij de tijds jasje. Kunt u iets niet vinden op de website? Maak dat gebruik van de zoekfunctie op de homepage. Zo komt u … meer

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!